Nu leverbaar

Categorieën

Veel verkocht!


Betalingsmogelijkheden

Bij de Watersport WebWinkel zijn er diverse manieren om uw bestelling af te rekenen. Afhankelijk van de gewenste bezorg/afhaalmethode zijn er een aantal opties mogelijk.

 

Helaas tijdelijk niet beschikbaar. Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay (alleen voor Nederland):AfterPay
AfterPay voert voor de Watersport WebWinkel het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij de Watersport WebWinkel betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Contact betalen en afhalen(alleen gepast):contant betalen
Natuurlijk is het mogelijk uw bestelling bij de Watersport WebWinkel in 's-Hertogenbosch af te halen, echter alleen op afspraak.

IDeal betaling:Ideal
Met IDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekeken. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDeal. 
Hoe werkt IDeal?
U plaatst uw bestelling en bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met IDeal wilt betalen. Selecteer deze optie en u wordt vervolgens doorgeleid, waar u uw eigen bank kunt kiezen. Hier staat dan uw betaalopdracht voor uw klaar. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

PayPal betaling:PayPal
PayPal is een wereldwijd geaccepteerd en veelgebruikt online betalingssysteem. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. U betaalt via een beveiligde ‘online portemonnee’. U kunt met PayPal ook via uw bank of giro betalen. Anders dan bij iDeal moet u bij PayPal een account aanmaken om er gebruik van te maken. Voor meer informatie over PayPal surft u naar www.paypal.nl.

Remboursbetaling:Rembours betalingen
U kunt uw bestelling ook onder rembours laten bezorgen. U onvangt van de Watersport WebWinkel een e-mail zodra uw bestelling is verzonden. PostNL biedt uw bestelling de volgende werkdag bij u aan, waarbij u na betaling van het rembourbedrag het pakket in ontvangst mag nemen. De Watersport WebWinkel zendt een factuur met de zending mee.
Eigenschappen

  • Toeslag €15,10
  • Contact (gepast) betalen aan de postbode/koerier
  • Remboursbestellingen worden niet op zaterdag bezorgd
  • Niet thuis of geen gepast geld? Uw bestelling zal een 2e keer worden aangeboden
  • Mogelijk tot 2000,- Euro per zending
  • Bij een spilts-zending wordt het volledige bedrag bij de 1e aflevering geincasseerd.

Bankoverschrijving:vooruit betalen
Indien uw bank niet aangesloten is bij IDeal kunt u gebruik maken van de optie vooruitbetalen. Bestellingen worden na ontvangst van uw betaling zo spoedig mogelijk verzonden.

Bankgegevens de Watersport WebWinkel
Bankrelatie: ING Bank
Rekeningnummer: 4588828
Ten name van: de Watersport WebWinkel
IBAN: NL90INGB0004588828
BIC: INGBNL2A

Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend het ordernummer in de omschrijving van uw betaling te vermelden. Het ordernummer vindt u in de bevestigingse-mail die u na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen.

Bancontact/ Mister Cash:Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten in onze webshop. 
Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

SofortBanking voorheen DirectEbanking:Sofort banking
Sofortbanking is een eenvoudige en directe betaalmethode die internationaal gebruikt kan worden. Met sofortbanking kunnen uw klanten in binnen- en buitenland hun bestelling makkelijk betalen middels een overschrijving via hun online banking systeem. Met sofortbanking wordt direct een overboeking in gang gezet. Hoewel de gebruikelijke ontvangsttermijnen voor overboekingen ook hier van toepassing zijn, kan wel direct bevestiging worden gegeven dat de overboeking in gang is gezet door de bank van de consument. Een bevestigde overboeking is daarmee ook meteen gegarandeerd.