Nu leverbaar

Categorieën

Veel verkocht!


Over ons

Wie zijn wij?
Wij zijn een webshop die zich vooral richt op de verkoop van watersportartikelen en GPS producten.

de Watersport WebWinkel staat sinds juni 2009 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te 's-Hertogenbosch onder nummer 17255214. Ons BTW nummer is NL069456549B01

Onze adresgegevens zijn:
Bezoekadres:
de Watersport WebWinkel
Nijesteijn 54
5258 PM Berlicum

Postadres:
de Watersport WebWinkel
Postbus 81
5258 ZH Berlicum 

Op dit adres hebben we niet alle producten op voorraad. Als u een product af wilt halen vragen wij u om eerst even een afspraak te maken. Wij zullen er dan voor zorgen dat de producten van uw keuze klaarstaan.
 
Waarom zou u voor ons kiezen?
- U ontvangt standaard een factuur met BTW specificering.
- Wij vinden het snel leveren van uw bestelling en een goede service erg belangrijk.
- Heeft u een probleem? Neem eventjes contact met ons op via de Contact pagina. Wij zullen uw klacht/ vraag dan zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
- Al onze producten zijn scherp geprijsd.
- U betaalt voor standaard verzending binnen Nederland GÉÉN verzendkosten!
 
Hoe kan het dat wij onze producten zo scherp geprijsd aan kunnen bieden?
Wij hebben geen normale winkel, dus ook niet de kosten die dat met zich meebrengt. Dit vertaalt zich weer in een lage prijs. Verder hebben we maar een kleine voorraad van de meest gangbare producten en zorgen we ervoor dat sommige bestelde producten direct worden geleverd vanuit onze leveranciers. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat u uw producten zo snel mogelijk in huis heeft en de prijzen laag houden!
 
Hoe kunt u contact opnemen?
Het heeft onze voorkeur als u ons via de Contact pagina een e-mail stuurt met uw vragen. Op die manier krijg u altijd antwoord en is het voor ons makkelijker om alles netjes en zo volledig mogelijk te behandelen. Op de Contact pagina vindt u ook onze adresgegevens en telefoonnummer.