Nu leverbaar

Categorieën

Veel verkocht!


ShipModul Multiplexer/ Miniplex

Wij verkopen de NMEA multiplexers/ miniplexers van het merk ShipModul!

Een multiplexer is een apparaat om verschillende gegevensstromen te leiden over een gemeenschappelijke communicatielijn. Multiplexers worden gebruikt om meerdere communicatielijnen met een kleiner aantal communicatiepoorten te verbinden, of om een groot aantal communicatiepoorten met een kleiner aantal communicatielijnen te verbinden.

U kunt dus bijvoorbeeld uw GPS ontvanger, dieptemeter en AIS aansluiten op een NMEA Multiplexer en vervolgens de Multiplexer aansluiten aan uw laptop. Met de juiste software, bijvoorbeeld WinGPS 5, zijn alle gegevens nu eenvoudig af te lezen op uw computer. Ook kunnen deze gegevens gebruikt worden tijdens de navigatie.

 
 
Shipmodul multiplexer
 

Multiplexer/ MiniPlex ondersteund AIS, NMEA en SeaTalk

De MiniPlex-2 serie is de tweede generatie standaard NMEA 0183 multiplexers. Alle modellen hebben dezelfde uitgebreide mogelijkheden en verschillen slechts in computer interface. Elk model ondersteunt AIS en apparaten met niet-standaard communicatiesnelheden t/m 57600 Baud. De MiniPlex-2 kan ook rechtstreeks met een Raymarine SeaTalk netwerk worden verbonden.

 

De MiniPlex-2 series bestaat uit de volgende modellen:

Model

Aansluiting/ Computer interface

MiniPlex-2S

RS-232

MiniPlex- 2USB

USB

MiniPlex - 2S/BT

RS-232 en Bluetooth Logo Bluetooth

MiniPlex-2USB/BT

USB en Bluetooth Logo Bluetooth

MiniPlex- 2E

Ethernet

MiniPlex - 2Wi

WiFi en USB Logo Wifi